Kalustojen tilantarve

Ota huomioon kalustoa hankkiessasi kaluston vaatima tila sekä pituus että leveyssuunnassa. Käsinojallisille tuoleille on hyvä laskea 80-90cm verran tilaa leveyssuunnassa. Esim. XL-pöydän kera Grandiksen tarvitsema tila leveyssuunnassa on pöydän leveys 90cm + tuolit molemmin puolin vievät yhteensä noin 170cm, näin ollen tilan kokonaisleveys on hyvä olla Grandis sarjalle vähintään 260cm.

Aurinkovarjosta

Reimann pöydissä olevan aurinkovarjon reiän sisähalkaisija on 50mm. Jos käytetään pöytään asennettavaa aurinkovarjoa, siinä tulee olla tukeva kivijalka. Jos varjo ei ole tukevasti kiinni, tuuli pääsee tempaamaan kiinni varjoon ja tämä voi murtaa pöydän kansilaudan.

Kokoontaittuvat tuolit

Kokoontaittuvien tuolien ominaisuutta kannattaa hyödyntää, jos kalustosi on taivasalla. Taita tuolit kokoon nojaamaan pöytään aina, kun ne ovat käyttämättä. Näin mahdollinen sadevesi liukuu tuoleista pois eikä jää kuluttamaan puun pintaa.

Tuoli avataan tarttumalla selkänojaan ja istuinosaan työntämällä niitä kevyesti erilleen. Varmista aina, että istuimen alapuolella oleva lukko menee koloonsa ennen tuoliin istumista.

Tuolin laitat kokoon helpoiten tarttumalla molemmin käsin takaa selkänojasta ja työntämällä jalalla tuoli takajalan välipuuta eteenpäin vapauttaen lukituksen kolosta. Tämän jälkeen tuoli taittuu kevyesti kasaan.

Lisätty ostoskoriin